- 0
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
ludia zatlacme na magio a an bonu s CZ a HD programamy na tejto stranke
Otázka od
laky123
,
Otázka
15 odpovedí na túto otázku

Táto téma je teraz uzamknutá pre ďalšie odpovede.
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Pridal
zdravym vsetkych uzivatelov telekomu.takze pisem sem ako velmy velmy nespokojni zakaznik magia mam odinch uz dlheeeeeeeeeeeeeeeeeee roky aj tv aj internet a este aj pausal no to ako sa oni spravaju k svojim zakaznikom toje chore.pre priklad .uvediem chcel som ako dlho rocni a staly zakaznik magio internet vdsl alebo nieco rychlejsie ako ten ich dsl 10MB no na optiku mi povedaly neda sa potom som chcel aspon vdsl XL 50Mb Nedalo sa a tak mam vdsl 20MB cize l ok jeto v poriadku ale ako staly zakaznik som to nechcel zdarma..nevadilo bymi keby som platil o nieco viac za rychlejsi internet no nic ..ok no a cosa tika rastru na magio tv mam totis magio tv cez iptv tak chcem cz programy viac urcite by som radsej zaplatil za cz programy ktroim budem rozumiet ako madarskym chcem programy ako barrandov kino barrandov plus prima max smichov atd skratka ktore nemame no iny ich maju no ale co
chcem povedat ....je ze magio sa stale vyhovara na to ze nemaju prava na cz programy tak nech ich jednoducho kupia a nech daju vsetky cz programy do toho balika a nech ten balik spoplatia a tie peniaze za nakup tych prav sa im vratia a hotovo co poviete nato pan bona co urcite tymto krokom by ste potesily vela zakaznikov....boli by spokojni vsetci nech sa skratka spravi bali cz a nech tam su vsetky cz programy aj tie ktore nemate cize menovite BARRANDOV KINO BARRANDOV PLUS SMICHOV PRIMA MAX CT ART A dalsie a hotovo , VSETCI CO SOMNOV SUHLASITE TAK MI DAJTE PALEC HORE
no a pan bona ak tam budem mat vela palcov hore tak proste zacnite konat a hotovo lebo ked mate peniaze na sagana tak sa urcite najdu aj na cz programy a hotovo co poviete pan bona alebo admini
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach