- 0
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
psychiatria2
Otázka od
Petrik82
,
Otázka
2 odpovede na túto otázku

Táto téma je teraz uzamknutá pre ďalšie odpovede.
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Pridal
Náhodou som natrafil na príspevok Psychiatria. Úplne chápem rozčúlenie autora tohto príspevku.
Pripomenulo mi to moju story s telekomom z pred cca 2 rokov.
Mal som vtedy ešte DSL VRI Turbo 2 Mini Solo v cene za 12,98EUR s 2 ročnou viazanosťou.
Viazanosť skončila 9.5.2013 . Behom 2 mesiacov mi zavolali z telekomu obchoďáci min. 5x, či nechcem znova nejakú službu s viazanosťou a ja som zakaždým odmietol, lebo mne cena aj služba vyhovovala a nechcel som sa viazať na ďalšie obdobie. Vytriezvenie prišlo až takmer o 1 rok, keď popri mesačnej faktúre, ktorú som platil mi prirátali naraz rozdiel ceny z 27,20 a 12,98EUR za každý mesiac od skončenia viazanosti. Totiž cena neviazanej služby bola 27,20EUR, čo som netušil a samozrejme nikto mi to nepovedal ani vtedy keď mi markeťáci vyvolávali.
Podal som reklamáciu, že ako môžu odo mňa chcieť zaplatiť niečo navyše, čo mi takmer rok fakturovali. Priznali si, že táto chyba nastatala na ich strane, že "systém" zabudol upraviť cenu po vypršaní viazanosti a fakturovali mi nižšiu sumu.
Ale nič sa s tým žial nedá urobiť a musím to zaplatiť, alebo pokial podpíšem novú zmluvu na 2 roky, tak mi "môj dlh" odpustia. Tomu hovorím fair play business!!
pokračovanie v novom príspevku...
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach