- 0
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Príchod 4. operátora a čo nato TELEKOM?
Otázka od
Andrej Aďko
,
Otázka
10 odpovedí na túto otázku

Táto téma je teraz uzamknutá pre ďalšie odpovede.
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Pridal
Ahojte Telekomáci,
takže dnes sa dozvieme všetko potrebné, čo pre nás nachystal 4. operátor. Vstupuje na trh teda od zajtra 5.10.2015 a predstaví sa formou predplatenky. Zatiaľ pre nás nachystal 0,04€ / min hovory, 0,04 € sms, 1 GB / 1,00 € atď .. už len z týchto predností vidieť, že ponuka bude určite lákavá a je nad ňou hodno porozmýšľať. Teraz nám Telekomákom hlavne tým, čo využívajú predplatenku EASY zvážiť, či sa ešte stále u neho oplatí ostať a či mi ponúkne to čo potrebujem.
Mňa osobne zamrzelo zrušenie EASY TIME, FREE to bola výhodná predplatenka, PECKA tiež nie je naskladaná zle, ale benefit max 0,50 € na deň nie je pre každého. Takže ak teda TELEKOM s predplatenkou nevymyslí niečo, myslím si, že nový operátor "Štvorka" zadupe EASY na plnej čiare. Už len na porovnanie 0,04 vs. 0,09 .. a hlavne internet 1GB / 1€ vs 5,99 € / 1GB ... Je to už len na zvážení samotného Telekomu .. som zvedaví, ako 4. operátor zmení formovanie predplateniek u všetkých operátorov a aké zmeny si pre nás pripravia, aby si nás ešte udržali.
S pozdravom Aďo
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach