- 0
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
SPORT 1 HD a kam sa uberáš Magio Sat?
Otázka od
Miloš Martovič
,
Otázka
8 odpovedí na túto otázku

Táto téma je teraz uzamknutá pre ďalšie odpovede.
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Pridal
Takže vážení páni z Telekomu, bolo by načase, keby ste sa tam na tej Bajkalskej zobudili, odnes Sport 1 HD z vašej kapacity v Novej Digi Cz a tu dookola len tvrdíte ako sa niečo nedá, aké je to drahé a podobne.... Mimochodom o zdegradovanej kvalite, keď okrem športových staníc je takmer celá platená ponuka zdieľaná od Freesatu a rumunskej Digi, je asi škoda písať ,pretože to, čo ste dorobili z tejto platformy, tak to je na zaplakanie, pozerať dokumentárný kanál (Animal Planet) v rozlíšení 544x576i na 102 cm LED TV je priam gigantický zážitok, na TA 3 pri poklese bitrate už nedokážem ani ten na spodku obrazovky bežiaci titulok prečítať.... To ak sa ide platforma uberať týmto smerom, odporúčam davať novým zákazníkom pri podpise novej zmluvy ako BONUS 3D okuliare, aby ten hnus náhodou nevideli, a do 14 dní vám nevypovedali zmluvu. Dokonca aj pri slovenských staniciach bolo upravené rozlíšenie zo 720x576i na 704x576i. Je rok 2015, francuzsky operator prestal pri svojich kanaloch uvadzať nazov HD, pretože má takmer celú ponuku v HD a považuje ho za samozrejmosť a vy sa tu idete vytešovať, keď zaradíte jeden detský kanál, ktorý ako ste ospevovali, tak stojí prakticky za jedno veľké kulové, tie staré rozprávky sú fajn, ale pri zvyšku obsahu deti prepinaju na moderny obsah, aky ma Minimax, Megamax a Nickelodeon. Keď som si dával Magio Sat, boli ste na Amose a všetky programy boli v mpeg4, teraz je takmer celá platená ponuka v mpeg 2, v kvalite VHS, Vaša jediná výhoda sú teda už len Digisporty, ktoré takisto prešli akousi redukčnou diétou. Vcelku sa to dá zhodnotiť aj keď nerád, ale človeku, ktorý nemá zmysel pre šport, by som Magio Sat už neodporučil. To čo sa s touto platformou začalo diať, odkedy ste sa rozhodli prevádzkovať českú Digi, to nemá obdoby. Treba rýchlo vytriezveť, lebo mnoho ľudí po konci viazanosti asi obetuje aj Premier League a vydá sa iným smerom, ktorý by mal byť v roku 2015 štandardom a nie Vami v poslednom čase predvádzanou utópiou.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach