- 0
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Zle zariadenia od Telekomu.
Otázka od
kozmo21
,
Otázka
1 odpoveď na túto otázku

Táto téma je teraz uzamknutá pre ďalšie odpovede.
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Pridal
Dobry den,
presiel som na Internet XL.Zmluvu som uzatvoril telefonicky s tym ze mi operator posle vsetky potrebne veci na vyuzivanie 300mb internetu. Po doruceny zariadenia Huawej a routru TP-Link Archer C2 (vsetko od telekomu)
mi ide net max D:95 mbit U: 35mbit. Problem nastal ked som vola na Tech podporu preco nefungujem plnou rychlostou tam mi poradili ze mam sa pripojit priamo n Huawej zariadenia a dat vytocit pripojenie. vtedy islo vsetko v poriadku a dosahoval som plnych rychlosti. akonahle som pripojil router od telecomu plnu rychlost nedosahujem.
Papiero je router TP-Link Archer C2 4x1G + 1x G Wan ale prax ukazuje ze je ten router nevhodny.
Tym padom platim za nieco co nemozem vyuzivat. riesenie doterajsie od telekomu je ze podajte si reklamaciu a cakajte (opoved od technika ktory potvrdil ze je ten router slaby (ma skusenosti a prehlad) a to iste aj od predajcu na zakaznickej podpore)
Nemusite mi odpovedat ci mam vsetku instalaciu 1Gb mam ked pripojim vlastyn router tak rychlost dosahujem.
Takze problem je v tom zariadeni ktore TELEKOM distribuuje. potom sa zakaznici cuduju preco maju take rychlosti na koncovom zariadeni ako maju.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach