- 0
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
"Kvalitné služby" od TELEKOM
Otázka od
mojecoolky
,
Otázka
15 odpovedí na túto otázku

Táto téma je teraz uzamknutá pre ďalšie odpovede.
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Pridal
Ahojte.Ako ste spokojný s poskytovaním služieb Telekom.Mám Chytrý balík,chytrý možno je,ale nie kvalitný (pevná linka,net a TV).Dosť často sa mi stáva,že mi z ničoho nič vypadne signál,na routri bliká červená dióda,nejde net a ani TV,alebo už sa mi stalo,všetko išlo okrem pevnej linky.Najhoršie je,ak je výpadok v piatok,celý víkend bez netu a TV,niekedy to naskočí samo,inokedy až o pár dní,keď sa na to pozrú technici. Keďže poruchu som hlásil nieže viackrát,ale veľa krát,tak som napísal aj podnet.Raz mi dali zľavu 100% na paušál,raz nejakých 10,- EUR. Kašlem na zľavy,ja chcem kvalitnú službu.Na závadu nevedia prísť,aj keď najčastejšie je to tak,že v prvom rade povedia, že chyba je u mňa doma. Nakoniec zistia, že nie je keď mi všetko doma skontrolujú.Už mi viackrát menili router a magio box,chyby sa stále opakujú,potom technici "niečo" urobia (už ma prepájali aj na iné káble) a signál naskočí.Naposledy mi signál naskočil "sám"??? a dostal som SMS:Chyba nie je na našej strane,skontrolujte si zariadenia.No nebola,už to išlo.Alebo mi začne sekať obraz (programy v HD kvalite takmer vôbec nesledujem,len keď prepínam programy a vtedy to zvykne aj sekať) a odpoveď od operátora na hotline:viete,pripojenie nestačí na tri notebooky a TV.A to by mi malo postačovať,ak by som mal dokonca pripojené dva mágio boxy??? ale späť k mojej otázke:Nemáte ešte niekto takýto problém?ja už uvažujem,že zmením poskytovateľa služieb,minimálne zvášť net a zválášť TV.Poradíte dobrého poskytovateľa na internet?
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach