Dobrý deň , chcel by som sa spýtať že kedy bude optický internet vo Viničnom na ulici Lipová . Podľa zmluvy ktorú sme podpisovali bol naplánovaný na rok 2021 ale nič sa neudialo . Za skorú odpoveď ďakujem .
Dobrý deň,
Vedel by niekto poradiť, kde by som sa mohol dopátrať ku nejakému kontaktu (asi z Telecomu), kde by mi vedeli povedať termín už naplánovanovaného aj schváleného projektu dokončenia optickej sieťe v konkrétnej dedine (okolie Trnavy).
U nás na OU, majú "územné rozhodnutie o umiestnení stavby", ale nevedia termín realizácie, pretože to rieši priamo Telecom.
V rozhodnutí je síce kontakt na pani, ktorá ho vypracovávala, ale ani ona nevie termín realizácie (rozhodnutie má platnosť 3 roky).
Na telefonickej zákaznickej linke telecomu taktiež nemajú takéto informácie
Priamo na pobočke Telecomu tiež nevedia poradiť.
Presnejší termín by som potreboval vedieť z dovodu mojej plánovanej rekonštrukcie parkoviska pred domom. Keďže trasa optiky prechádza cez budúce parkovisko, rád by som nejako zosúladil moje výkopové práce s tými plánovanými od Telecomu.
Vie niekto poradiť, kam by sa dalo zavolať ohľadom bližšieho termínu?
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať ohľadom plánovaného pokrytia v mestskej časti Demänová, ktorá spadá pod mesto Liptovský Mikuláš. Rovnakú otázku som sa pýtal približne pol roka dozadu, tak by som rád počul, že sa niečo od vtedy zmenilo. V mojom prípade by šlo o adresu Odbojárska 100. Ďakujem za akékoľvek informácie.
Dobrý deň,
rád by som sa informoval o predpokladanom termíne pre pripojenie Bánovej - Žilina na optické vlákno.
Viem, že sa táto téma rieši od 2019 no stále nemáme nové správy. Jedná sa mi konkrétne o ulicu Osvety.
Ďakujem
Dobrý deň,
kedy môžeme očakávať spustenie optiky v obci Predmier (okr. Bytča)? Jedná sa o realizáciu líniovej stavby INS FTTH BY BYTC 03 Predmier.
Ďakujem veľmi pekne.
Dobrý deň,
Rád by som sa informoval kedy plánujete spustiť optické pripojenie v obci Veľký Kýr na ulici Nitrianska, kedže už to malo byť spustené minulý rok v októbri.
Ďakujem
Pridal
Dobrý deň , chcel by som sa spýtať že kedy bude optický internet vo Viničnom na ulici Lipová . Podľa zmluvy ktorú sme podpisovali bol naplánovaný na rok 2021 ale nič sa neudialo . Za skorú odpoveď ďakujem .
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach