0 Pridal January 10 Dobry vecer, o 4 mesiace mi konci pausal. Ako to riesit, na nete som cital ze pausal neskonci, sluzba bude aj nadalej uctovana pokial neposlem dokument o ukonceni. Aky dokument, kde najdem vzor? Aka by bola pokuta pri predcasnom skonceni? Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 11 Informácie o tom ako požiadať zrušenie služby nájdeš tu: https://www.telekom.sk/wiki/ostatne/zrusenie-sluzby je tam aj tlačivo. Čo sa týka pokuty, tak ako píše @Marcel zavolaj na linku 0800 123 456 a tak Ti to preveria. odpoveď sa páči : 1 osobe Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
1 Pridal January 11 Po skončení viazanosti prejdeš na plnú sumu paušálu ako neviazaného. Je to vyššie o 5 EUR. Zavolaj 0800 123 456 a požiadaj o skočenie, ale ja by som ti odporúčal skôr preniesť číslo, inak ti to číslo zanikne. odpoveď sa páči : 3 osobám Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Dobry vecer, o 4 mesiace mi konci pausal.
Ako to riesit, na nete som cital ze pausal neskonci, sluzba bude aj nadalej uctovana pokial neposlem dokument o ukonceni.
Aky dokument, kde najdem vzor?
Aka by bola pokuta pri predcasnom skonceni?
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach