Dobrý deň. Potreboval by som vedieť, ako by mohla mama prejsť k telekomu od orange. U nich má aktivovaný program Go 10 a balík 100 správ. Dá sa to spraviť cez internet, nakoľko je imobilná? Ďakujem za odpoveď. Juraj
Zdravím, 14.3. mi končí paušál. Chcem prejsť k inému operátorovi s prenosom svojho čísla. Ako mám postupovať, aby to bolo bez pokuty? Ďakujem pekne za pomoc a všetkým peknú nedeľu...
prenasal som cislo, uz je aj prenesene, len v aplikacii mi stale ukazuje to docasne cislo. Mam dohodu o EK a aj na portali mi stale ukazuje docasne cislo. Kolko to asi tak trva, kym sa to aktualizuje?
Zdravím,
Mám v Telekome paušál a u iného operátora číslo, ktoré dlho používam. Chcel by som toto číslo od iného operátora preniesť do Telekomu a paušál, ktorý už mám v Telekome presunúť na toto prenesené číslo. Dá sa to? 🤔
Dobrý deň, potrebujem poradiť. Dňa 24.5.2021 mi končí viazanosť u X operátora a chcem prejsť do Telekomu,,,kedy bude najvhodnejšia doba zastaviť sa na predajni a začať riešiť presun čísla?Tak aby som nemala pokutu u svojho momentálneho operátora a aby mi automaticky u neho nevznikla ďalšia viazanosť na 2 roky,,,
Ďakujem za radu 🙏
Dobrý deň
14.4.2021 mi končí viazanosť v Tcome, svoje číslo si chcem preniesť , kedy môžem požiadať o prenos čísla, tak aby som neplatil žiadnu pokutu a číslo mi nebolo zrušené?
ďakujem za odpoveď
Pridal
Dobrý deň. Potreboval by som vedieť, ako by mohla mama prejsť k telekomu od orange. U nich má aktivovaný program Go 10 a balík 100 správ. Dá sa to spraviť cez internet, nakoľko je imobilná? Ďakujem za odpoveď. Juraj
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach