Predplatenka po presune čísla sa nedá pripojiť ako produkt v "Môj telekom" ani v mobilnej aplikácii
Spojil som vo svojom profile produkty cez rodné číslo.
- ukazujú sa tam podpísané zmluvy o presune čísla
- nie je nájdený žiaden produkt
Pri pokuse spojiť cez číslo mi ohlasuje chybu:
0140-0019
"Zadané telefónne číslo ešte nebolo aktivované alebo nepatrí do siete Slovak Telekom."
- Číslo som aktivoval už pred viac ako týždňom.
Zdravim,
chcel by som si osobne v predajni preniest cislo a aby som tam nesiel zbytocne tak mam otazocku. Na pausal viem, ze musim mat 18 rokov a viac, ale plati to aj pri predplatenke? Momentalne mam 17.
Prečo mi Telekom deaktivoval dáta na predplatenke, keď balík 3 GB na 30 dní je za 6 € a v čase automatickej obnovy (a miesto nej deaktivácie) 29.11. o 22:36 som mal preukázateľne kredit 7,66 € ? Pričom kredit neobsahoval žiadne bonusové centy, je to rýdzo môj vlastný kredit.
Prišiel som takto o 12 GB voľných dát, ktoré som si počas minulých mesiacov poctivo zaplatil a nasporil.
Bude mi balík 3GB/30 dní obnovený, aj so strateným objemom dát?
Ako vianocne prekvAPPenie som vyhral HBO GO zadarmo na 3 mesiace. Sluzbu som si aktivoval, prisla mi sms s kodom a skusil som sa registrovat na stranke HBO GO, ale vypisalo mi tuto chybu: "chyba v pribehu registracie 12.99". Skusil som zadat aj email, ktory som predtym na stranke hbo nepouzil.
Prosim viete niekto pomoct co treba urobit? Snazil som sa kontaktovat Telekom support, ale cez aplikaaciu mi nechce zobrat moje telefonne cislo.
Pridal
Pozdravujem,
ako mám prosím aktivovať Easy kartu keď som mimo SR ? Konkrétne Indonézia.
Ďakujem
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach