Chcel by som zrušiť používanie služby HBO Go, nakoľko ju nevyužívam, a vo faktúre sa mi objavuje položka 4,6 Eur/mesačne. Prosím o zrušenie služby v rámci balíčku mojich služieb.
Dobrý deň,
viete mi poradiť, akým spôsobom "vypnem"/zruším súhlas/ne-súhlas, aby som nedostával SMS od "Telekom 4U"?.
Je to obtažujúce. Žiadne SMS Telekom4U som nežiadal, nechcem aby mi boli zasielané.
Ďakujem za TIP.
Dobrý deň,
ako prosím zruším magentu? Chcem si do svojej skupiny pridať číslo, ktoré už je správcom v inej a nikde sa neviem dopátrať, ako túto jeho magentu zrušiť, alebo ako ju opustiť. Hľadám aj v Telekom aplikácii aj na Telekom portáli, no keď sa do magenty prihlásim, nikde tam nevidím niečo, čo by mi ju zrušilo.
Ďakujem.
dobry den
potreboval by som zrusit skupinu magenta 1.omylom bola vytvorena..som administrator ale nikde nemozem najst zrusenie skupiny..dakujem za pomoc
Prosím Vás, chcela by som zrušiť Magio Sat. Z dôvodu, že v našom okrese je kamenná predajňa pre Covid ochorenie/karanténu zatvorená , tak nemám možnosť zrušiť TV . Keďže 14 dňová lehota na vrátenie už vypršala ,tak by som to potrebovala zrušiť cez web. Dakujem
Pridal
Dobrý deň,
Chcel by som zrušiť používanie služby HBO Go, nakoľko ju nevyužívam, a vo faktúre sa mi objavuje položka 4,6 Eur/mesačne. Prosím o zrušenie služby v rámci balíčku mojich služieb.
Ďakujem a prajem pekný deň.
S pozdravom
Tibor Cehlárik
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach