0 Pridal December 12, 2021 Dobry den, mam 2 otazky k apke Magio GO. Da sa zmenit poradie TV stanic? Da sa nejaka konkretna stanica blokovat alebo aspon vyradit zo zoznamu pri prechadzani stanic? Rodicovska kontrola sa na to pouzit neda. Neda sa v nej zvolit konkretna stanica. Dakujem Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 13, 2021 ja som to riesil tak, ze som si vybral niektore stanice do zoznamu oblubenych a tam si popresuval podla seba. a potom v EPG si nechas zobrazit len oblubene kanaly a nie vsetky. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 28, 2021 Ja ale potrebujem nejaku konkretnu stanicu zablokovat/schovat pri prechadzani stanicami. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Dobry den,
mam 2 otazky k apke Magio GO. Da sa zmenit poradie TV stanic? Da sa nejaka konkretna stanica blokovat alebo aspon vyradit zo zoznamu pri prechadzani stanic? Rodicovska kontrola sa na to pouzit neda. Neda sa v nej zvolit konkretna stanica.
Dakujem
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach