viete mi niekto povedat ako je mozne ze ked spustim Magio TV box tak mi klesne rychlost internetu z 38Mbit/s na 32Mbit/s ak mame Magio TV po kabli a nie Magio GO TV? Chapal som to tak, ze klasicke Magio TV by nemalo ukrajovat z prenosoveho pasma internetu. Prave ako nevyhodu Magio GO TV som chapal to ze bude znizovat rychlost internetu, ale teraz to vyzera ze oba. Aka je potom vlastne vyhoda Magio TV oproti Magio GO TV? Moze to byt tym ze kabel uz viac nezvlada?
Dobry den,
prosim Vas, Trenčín-Záblatie je z časti pokryté optikou - všetky nové ulice majú prípojky, dokonca aj tie kde ešte nezačala výstavba. Zaujímala by ma ulica "Ku Kyselke", kde vzniká nová štvrť - je tam už celkom slušná kopa novostavieb - ako je to tam s internetom, je tam nejaký plán? Podľa vašej mapy pokrytia len (V)DSL 30 megabitovy..nie je v pláne optika alebo nieco rýchlejšie v tejto lokalite?
Zdravím nemám rýchly, ale download a upload sa zdá byť celkom stabilný pokiaľ nezapnem stream. Download je 47,72 mbps a upload 4,77 mbps. Tých 4 mbps by bohate stačilo streamovať v 720p a 48 fps, ale problém je, že keď to zapnem tak upload začne byť strašne nestabilný. Padá to na veľmi nízke hodnoty a potom to občas sekne pričom niekedy to ide celkom pekne.
Dobry den.
Mam opticky internet + Magio TV + router Huawei HG8145V5.
Kupil som novy router TP-Link Archer C80 najma kvoli 5 ghz wifi.
Staci ked vo webovom rozhrani Huaweiu najprv vypnem Wifi a nasledne prepojim Huawei s novym Tp-linkom LAN kablom do WAN portu Tp-linku? Cize 2,4 GHZ aj 5 GHZ Wifi bude vysielat len novy TP-Link.
To, ze budem 2x za NATom by nam nemalo prekazat. Zatial by som NEDAVAL prepnut Huawei do "bridge modu" pokial to nie je nevyhnutne.
Pridal
Dobry den,
viete mi niekto povedat ako je mozne ze ked spustim Magio TV box tak mi klesne rychlost internetu z 38Mbit/s na 32Mbit/s ak mame Magio TV po kabli a nie Magio GO TV? Chapal som to tak, ze klasicke Magio TV by nemalo ukrajovat z prenosoveho pasma internetu. Prave ako nevyhodu Magio GO TV som chapal to ze bude znizovat rychlost internetu, ale teraz to vyzera ze oba. Aka je potom vlastne vyhoda Magio TV oproti Magio GO TV? Moze to byt tym ze kabel uz viac nezvlada?
Dakujem.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach