0 Pridal November 26, 2021 Dobrý deň, pôjde mi Magio GO zadarmo k Magio Televízi aj na nejakom vlastnom (Android) boxe alebo skutočne len na Magio GO TV Boxe? Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 2, 2021 presne tak po novom (novej zmluve) to uz nejde dneska si tv nepozrem Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 30, 2021 (editované) @Miloš Martovič Tak si mohol hneď napísať že na novej zmluve to už nefunguje, ja takú vedomosť ani skúsenosť nemám. Editoval/-a November 30, 2021 Tataracik Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 29, 2021 @Tataracik Si zabudol napisat, ze este este na starej zmluve. Pobavime sa, ked podpises novu viazanost. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 29, 2021 Ja mám nainštalované Magio Go ,ktoré je ako benefit k magio iptv, na Android TV a funguje to bez problémov. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 28, 2021 Viem, že platené Magio GO spustím na Android boxe ale je otázne či na niektorom spustím aj to Magio GO k Magio TV. Ozaj s tým nikto nemá skúsenosť (niekto s predĺženou viazanosťou po 25.2.2021) ? Nie, nespustis to na vlastnom boxe, a ani v appke v Samsungu alebo LG. Jedine si doobjednat ich Magio GO TV Box Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 27, 2021 Od 25.02. je Magio GO k Magio TV zadarmo poskytovaná pre jedno zariadenie, bez ohľadu na to, či to je mobil/tablet, PC, box.. Funkčnosť cez box je garantovaná pre originál Magio GO box od Telekomu, iné zariadenia (napr. spomínaný Android box) môžu fungovať, počul som že to funguje, skúsenosť s tým nemám, ale funkčnosť nie je garantovaná. Viem, že platené Magio GO spustím na Android boxe ale je otázne či na niektorom spustím aj to Magio GO k Magio TV. Ozaj s tým nikto nemá skúsenosť (niekto s predĺženou viazanosťou po 25.2.2021) ? Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 26, 2021 Vďaka za rozšírenie obzorov Ja som to totiž riešil nedávno u brata. Má Magio TV cez IPTV set top box a chcel k tomu prihlasovacie údaje, aby mohol pozerať TV cez počítať. Pani na infolinke nám dala prihlasovacie údaje avšak išlo to len cez mobil a len 10 programov. Takže sme dostali prihlasovacie údaje len pre Magio Benefit. Podľa toho, čo sa píše pod tým linkom, by mal mať brat nárok na Magio GO... Čo sa týka zariadenia, podľa mňa by to malo ísť aj na vlastnom Android boxe ako bežné Magio GO ale skúsenosti s tým nemám. Nejaké info k boxom je tu: https://www.androidbox.sk/page6.html Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 26, 2021 Ty ale píšes o Magio GO Benefit (k magio internetu alebo paušálu) a ja píšem o Magio GO zadarmo k Magio Televízii (to môžeš sledovať aj na Magio GO TV Boxe). https://www.telekom.sk/wiki/televizia/aplikacie-magio-go Ide mi ale o to, či sa to náhodou nedá sledovať aj na inom boxe. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 26, 2021 (editované) Od 25.02. je Magio GO k Magio TV zadarmo poskytovaná pre jedno zariadenie, bez ohľadu na to, či to je mobil/tablet, PC, box.. Funkčnosť cez box je garantovaná pre originál Magio GO box od Telekomu, iné zariadenia (napr. spomínaný Android box) môžu fungovať, počul som že to funguje, skúsenosť s tým nemám, ale funkčnosť nie je garantovaná. Editoval/-a November 26, 2021 Mirko Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 26, 2021 Dobrý deň. Služba Magio GO Benefit, ktorá je zadarmo ponúkaná ku Magio TV pôjde len na mobile alebo tablete. Nepôjde na PC, nepôjde ani na vlastnom a ak sa nemýlim tak ani na telkom magio go tv boxe. Ochrana spočíva v tom, že je tam povolené používanie služby len na malých obrazovkách (myslím, že do 14 palcov?). Keď tak ma opravte. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Dobrý deň,
pôjde mi Magio GO zadarmo k Magio Televízi aj na nejakom vlastnom (Android) boxe alebo skutočne len na Magio GO TV Boxe?
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach