0 Pridal November 23, 2021 Zdravím, v mobilnej aplikácii je ponuka na Vianočné prekvapenia (VP) pre každý produkt, ale po otvorení mi app hlási, že VP nebolo možné otvoriť. Všetky fakrúry mám zaplatené, čo mi app aj potvrdzuje. V čom je problém? Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 23, 2021 Skúsil by som vymazať dáta aplikácie Telekom. A nanovo nastaviť alebo skus premazať vyrovnávaciu pamäť aplikácie Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 24, 2021 Vyrovnávaciu pamäť som vymazal - žiadna zmena. Aplikáciu som odinštaloval a nainštaloval na novo - žiadna zmena. Telefón som reštartoval - žiadna zmena. Používam telefón: Motorola MOTO X4 (XT1900-7), Android: 9, Verzia: PPWS29.69-37-5 Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 24, 2021 Napíš si požiadavku mailom na aplikacia@telekom.sk preveria Ti to. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Zdravím, v mobilnej aplikácii je ponuka na Vianočné prekvapenia (VP) pre každý produkt, ale po otvorení mi app hlási, že VP nebolo možné otvoriť. Všetky fakrúry mám zaplatené, čo mi app aj potvrdzuje. V čom je problém?
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach