0 Pridal November 6, 2021 Dobrý deň. Ako si môžem zmeniť zariadenie. Magio GO mi nainštalovalo do mobilu, ale ja som ho chcela do notebooku. V mobilnom zariadení som ho odinštalovala a do notebooku ma to už nechce pustiť. Ďakujem za odpoveď. Erika Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 8, 2021 Napíš si na aplikacia@telekom.sk odpoveď sa páči : 1 osobe Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 11, 2021 Po prihlaseni na webe by sa malo dat ces "spravovat moje zariadenia" vymazat mobil. Ja to musim robit zakazdym, ked sa prihlasim na pocitaci, lebo si to nevie zapamatat, ze sa prihlasujem stale z toho isteho NB. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Dobrý deň. Ako si môžem zmeniť zariadenie. Magio GO mi nainštalovalo do mobilu, ale ja som ho chcela do notebooku. V mobilnom zariadení som ho odinštalovala a do notebooku ma to už nechce pustiť. Ďakujem za odpoveď. Erika
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach