ZTE Speedport 2i a TP LINK CPE 220 Ap

Otázka

  • 0

Zdravim vas,

 

kedze som potreboval rozsirit dosah zakladneho routra ZTE Speedport 2i tak som si zadovazil antenu TP LINK CPE 220.

Problem nastava ak vypnem ZTE router a zapnem / rebootnem alebo ak vypadne prud a ZTE sa reastartne. Tak skoro so 100% istotou sa potom TP LINK CPE 220 nespoji s routrom ZTE a tym padom nema pristup na internet. Momentalne to v tom pripade riesim tak, ze restartnem TP LINK CPE 220 zo dva tri krat a potom internet nabehne - ale ako kedy, niekedy treba aj viac krat.

 

Ide o Klasik Net Max 100/10 mbit dsl

 

ZTE Speedport 2i 

ip=192.168.1.1 - klasika

rozsah dhcp: 192.168.1.20 - 100

doba vypozicky: 86400

 

TP LINK CPE 220

vypnute DHCP

mode:AP

ip:192.168.1.2

default gateway: 192.168.1.1

dns 1=0.0.0.0

dns 2=0.0.0.0

 

- skusal som nechat na TP LINK CPE 220 aj dynamicku IP a nastavovat IP na ZTE routry ako staticky DHCP zaznam ale to sa chovalo tak isto.

Za TP LINK CPE 220 mam este dalsi TP LINK CPE 220 v mode Client (192.168.1.3) a starsi router Belkin (192.168.4) 

Taktiez mam pripojene aj IP kamery so statickou IP mimo rozsahu DHCP tak ako aj TP LINK CPE 220 AP a s nimi problem nie je ziadny aj ked ZTE restartnem kolko krat chcem.

 

Dakujem pekne.

 

 

Zdieľať tento príspevok


Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

1 odpoveď na túto otázku

  • 0

Ahoj, chovanie je zvlastne. Akonahle zapnes ZTE, internet nabehne musi ist aj na TP link... ak sa toto nedeje tak by som rozmyslal na reklamaciou TPlinku. Skus vsak este nastavit DNS na TPlinku:

dns 1=1.1.1.1

dns 2=8.8.8.8

Zdieľať tento príspevok


Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvor si účet alebo sa prihlás, ak chceš komentovať

Musíš byť členom, aby si mohol pridať komentár

Vytvoriť účet

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!


Registrácia nového účtu

Prihlásiť sa

Máš už účet? Prihlás sa tu.


Prihlásiť sa teraz

sidebar