Včera som sa vrátil z dovolenky (toto píšem preto že predpokladám možný súvis s dočasným pobytom v inej krajine). Doma som potreboval zaplatiť za parkovné prostretníctvom SMS ma číslo 2200 a bol som trochu prekvapený jednou vecou.
Po zadaní čísla 2200 mi telefón nezobrazil predchádzajúcu komunikáciu s daným telefónnym čislom, kde som doteraz videl všetky minulé SMS ktorými som platil za parkovné ako aj potvrdzovacie SMS o zaplatení atď. Po odoslaní SMS na číslo 2200 mi prišla potvrdzovacia SMS z čísla +432200 ako keby z Rakúska. A zrazu som v zozname správ videl pod číslom +432200 všetky predchádzajúce SMS ktoré som postrádal keď som ja odosielal SMS za parkovanie. To znamená že všetkú minulú komunikáciu (odoslané aj prijaté správy) s číslom 2200 vidím teraz pod číslom +432200. Správy ktorými som platil včera za parkovné však vidím pod číslom 2200. T.j. od včera mám dve vlákna komunikácie. Jedno pre číslo 2200 kde vidím dve odoslané správy zo včera a druhú pre +432200 kde vidím dve potvrdzujúce správy zo včera plus archív správ z minulosti.
Ešte som si skontroloval nastavenie aplikácie Messages a mám tam ako svoju aktuálnu krajinu Slovensko (zvolené automaticky)
Jedná sa o telefón Samsung Galaxy S21 a mám v ňom najnovšiu verziu softwaru nainštalovanú začiatkom januára 2022.
MagioGo na Samsumsung smart TV
Ovladac k TV: SAMSUNG BN59-01327B SILVER
Ako sa dostat k hornemu menu kde su nahravky, program atd? Alebo ako sa inak dostat k nahravkam na MagioGO?
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať ako mám na novšom type TV od Samsungu (konkretne QE65T74) spárovať set top box s ovládačom od Samsungu. Skúšal som to asi 10x a nič. Pri výbere značky stb tam bohužial Tatung STB 3701 nenájde, neviem či je podporovaný alebo nie. V domácnosti je ešte jeden stb s nahrávaním značky Arris a ten mi našlo a išiel nastaviť v pohode (ten ale nie je môj). V samotnom Samsungu mi nevedeli k tomu povedať nič. Má niekto takúto skúsenosť alebo pozná niekto nejakú vychytávku na to ? Poprípade je nejaká možnosť tú bučoru od Tatungu vymeniť za niečo iné poprípade vymeniť ju za stb s nahrávaním nejakej inej značky ?
Dobry den, je aktualne telefon Samsung Galaxy S20 FE 5G funkcny v 5G sieti Telekom? Nejedna sa mi o to ci je oficialne podporovany (to vidim ze nie je v zozname), ale ci sa pripoji do 5G a ci datove prenosy funguju zodpovedajucou rychlostou...
Dakujem.
Dobrý deň,
chcel by som sa informovať či plánujete zaradiť do ponuky Samsung Galaxy S20 FE, prípadne aj s informáciou kedy by k danému došlo, prípadne v ktorej verzii - 4G/5G. Na našom trhu sa už predávať začal tak isto ho ponúka konkurencia.
Ďakujem za skorú odpoveď
Zdravim,
chcel by som sa opytat ci planujete zaradit do ponuky Samsung Galaxy M31s. Uz sa na nasom trhu predava chvilu ale u Vas este nieje. Ak ho planujete zaradit, da sa povedat informacia kedy zhruba bude aktualizovana ponuka telefonov? Aby som nemusel par krat za tyzden pozerat eshop ponuku :).
Dakujem za skoru odpoved.
Pridal
Kedy bude dostupný Samsung Galaxy S21 Ultra?
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach