0 Pridal August 28, 2021 Dobry den,ked kliknem v telekom appke na moj internet klasiknet ideal+ tak mi napise chybu a to iste aj v prehliadaci (fotky prilozim) internet som si menil s DSL L+ na ideal plus vo stvrtok,bude to tým ze som to menil? Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal August 28, 2021 Update: Pozrel som sa znova do aplikácie a už to funguje tak ako má na stránke ale furt nič Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal August 28, 2021 To pise kazdemu. Dnes som si pisal cez online chat s nejakou slecnou a napisala mi ze mam v pondelok zavolat na linku 0800 123 456 a ze oni mi s tym budu vediet na linke pomoct Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal August 29, 2021 Preklapali nazvy internetov Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Dobry den,ked kliknem v telekom appke na moj internet klasiknet ideal+ tak mi napise chybu a to iste aj v prehliadaci (fotky prilozim)
internet som si menil s DSL L+ na ideal plus vo stvrtok,bude to tým ze som to menil?
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach