Dobrý deň, už 4 deň počas sviatkov mi seká internet ale seká mi takým štýlom že skoro každých 5 minut mi spadne a nejde mi načítat či už youtube alebo instagram. Prosim vás viete mi stým pomoct ?
Dobry den už 4 den mi seka internet ked som PRO hráč. Hrávam velke turnaje a na pingu 300 sa to moc nedá hrat. Prosim vas viete **piip** niečo urobit ?
Ahojte, čo to môže byť ak pri normalnom reštarte DSL-AC68U ASUS , sa mi zjavi volna wifi siet menom "Obývačka.l029" asi na 1 minutu, a jej IP adresa je 192.168.255.249
a ked dam do browsera vlastne ma to prepoji na moj asus router, a vlastne to je moja WIFI, a ked skusim dat za tu minutu speedtest tak ping je ale 400 a velmi slaba rychlost, po minute to zmizne a už sa obnovi moja povodna zaheslovana wifina.
čo to akože može byt? nikdy som nevytvaral taku wifi siet.
Zdravim vsetkych na fore. Mam dotaz na majitelov routera speedport plus. Aka Vam ide rychlost na wifi? Ja mam 40/8, na drote mi ide pekne 39/7, ale wifina iba 18/5. A to je merane vedla routera. Cim dalej, tym ide pomalejsie. V druhej miestnosti sotva 12 download, upload je dobry. Mate podobne problemy, lebo to mam iba ja. Dakujem za odpovede.
Menil som router, po zapojení mi nefunguje wifi. Na podpore mi pán povedal, že si to mám zapojiť sám, že je to jednoduché. Tak som bez wifi (internet v PC mi funguje). Vedel by niekto pomôcť?
včera podvečer začal vypadávať internet aj televízia po opakovaných reštartoch TV a internet na PC funguje. Nedá sa však použiť WiFi. Na routri nesvieti signálka WAN