takže v poslednej dobe mi krásne išlo Magio GO stiahnuté z Google Play Store rovno v Smart TV a zrazu mi tam dnes vyhodilo hlášku:
Použité prihlasovacie údaje sú správne, ale služba Magio GO TV je dostupná len pre Magio GO TV (set-top box) a pre mobilné zariadenia (mobil alebo tablet).
Zmenilo sa niečo, pôjde to ešte alebo takto idete nútiť ľudí do Magio boxov?
Dobry den,
uz asi 5 dni mam problem s prepinanim kanalov na Magio GO - Smart TV s Androidom.
Niekedy mi zobrazí iba 8 zakladnych kanalov. Preblikava logo kanalu stale a ked sa snazim prejst na nejaky iny kanal tak vypise ze neexistuje.
Ma niekto podobny problem ?
skusal som vsetko mozne, vypnut zapnut Magio GO, odinstalovat a nainstalovat Magio GO, vypnut zapnut TV, killnut v procesoch atd... stale to robi to iste
prikladam video: https://photos.app.goo.gl/xg1mGqPPfC68Rwgf9
vdaka za info
Ahoj,
Je mozne menit audio na Magio Go app na LG tv? Viem ze je mozne napr. pre sport2 zmenit jazyk z cz na sk v android magio go appke. Na LG magio go appke taku moznost nikde nevidim a mam default cz audio. Neviem to upravit na sk audio
Dobry den.
Mam opticky internet + Magio TV + router Huawei HG8145V5.
Kupil som novy router TP-Link Archer C80 najma kvoli 5 ghz wifi.
Staci ked vo webovom rozhrani Huaweiu najprv vypnem Wifi a nasledne prepojim Huawei s novym Tp-linkom LAN kablom do WAN portu Tp-linku? Cize 2,4 GHZ aj 5 GHZ Wifi bude vysielat len novy TP-Link.
To, ze budem 2x za NATom by nam nemalo prekazat. Zatial by som NEDAVAL prepnut Huawei do "bridge modu" pokial to nie je nevyhnutne.
Dobrý deň,
Neuvažujete prosím vrátiť Magio go pre 4 zariadenia (alebo aj pre viac zariadení) na Smart Tv cez aplikáciu, ako to bolo predtým pre tých, ktorý mali Magio sat/kábel? Kľudne by som platil povedzme poplatok ako je pri ďalšom TV za magio box pri Magio sat/kábel. Čiže napr. 1,94€ za 1 nemobilné zariadenie - Smart TV a potom za každé ďalšie príplatok 1,94€. Nechcem riešiť káble, je to komplikované. Nechcem riešiť žiadne Magio go tv box ani nič iné, len aplikáciu. Takto si platím TV cez internet od konkurencie a pritom by som to mal rád všetko od jedného operátora. Boli sme všetci zvyknutí na magio go cez Smart Tv, resp. android TV.
Vďaka
Pridal
Zdravím,
takže v poslednej dobe mi krásne išlo Magio GO stiahnuté z Google Play Store rovno v Smart TV a zrazu mi tam dnes vyhodilo hlášku:
Použité prihlasovacie údaje sú správne, ale služba Magio GO TV je dostupná len pre Magio GO TV (set-top box) a pre mobilné zariadenia (mobil alebo tablet).
Zmenilo sa niečo, pôjde to ešte alebo takto idete nútiť ľudí do Magio boxov?
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach