0 Pridal February 21 Dobrý večer. Prosím Vás poradte prečo internet seká alebo dlho načítava dáta. Mám nekonečné neobmedzené mágio internet L. Ďakujem za odpoveď. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal February 22 Dobrý večer. Prosím Vás poradte prečo internet seká alebo dlho načítava dáta. Mám nekonečné neobmedzené mágio internet L. Ďakujem za odpoveď. Ahoj mam zopar otazok? Balik L ma viac rychlosti, aky mas technologiu? Pri technologii ADSL je rychlost 8/1Mbps, pri VDSL 40/4Mbps a pri GPON (optický internet) 250/25Mbps. Ako si zistila ze ti internet "seká"? Mas problem pri hrach alebo len video, popripade si merala rychlost internetu a nesplna to popisovane rychlosti sluzby? Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal February 22 Pri načítavani videa ale aj pri vyhľadávaní v Google. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal February 23 Aku mas technologiu? Odmeraj rychlost tu: https://www.speedtest.net a posli vysledok Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Dobrý večer. Prosím Vás poradte prečo internet seká alebo dlho načítava dáta.
Mám nekonečné neobmedzené mágio internet L.
Ďakujem za odpoveď.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach