0 Pridal February 17 Pekný deň prajem vie mi niekto poskytnuť info ohľadne výstavby optického pripojenia v Obciach Nižný a Vyšný Klátov ?.....Na mape pokrytia už svieti aj pripojenie Gpon ale nikde sa ešte netahala optika k domom len je v ustredni VDSL. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
1 Pridal February 18 Dobrý deň, preverím a dám vedieť, ale na mape pokrytia GPON nevidím. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal February 18 Ďakujem pekne ,mám na mysli ked si pozriem mapku pokrytia a zakliknem na pevný internet super rýchly 950Mbit/s, a typ siete optika Gpon tak sa zobrazuju kocky aj na domoch čo je vnich zatial len pripojenie max VDSL...a chcel by som vediet približne termím lebo na stránke obce nič nevidím nikdy... a v okolitých ako je Myslava bolo všetko pekne popísané.... Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Pekný deň prajem vie mi niekto poskytnuť info ohľadne výstavby optického pripojenia v Obciach Nižný a Vyšný Klátov ?.....Na mape pokrytia už svieti aj pripojenie Gpon ale nikde sa ešte netahala optika k domom len je v ustredni VDSL.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach