Zdravím pekne všetkých už keď sa tu tak rozbiehajú debaty o optike aj ja by som sa rád spýtal či sú nejaké plány s optikou aj v Dolnom Trhovišti konkrétne ulica Jelenová 237. Ďakujem veľmi pekne za akékoľvek zistenia. Už 2x som dával podnet na optiku no nič som sa nedozvedel tak sa obraciam sem možno sa dozviem viac. Pekný deň
Chcem sa spýtať kedy bude spustená služba optického internetu v Seredi? Doteraz bol termín stanovený do 30.10.2020.
Na ulici nam pribudli nové telefonné stĺpy a staré vymenili tiež za nové. Na tieto nové už natiahli aj optické káble.
Nemáte nejaké nové info, či to bude ešte tento rok?
Vďaka
Dobrý deň, chcel by som opýtať či sú nejaké plány s optikou aj v obci Okoč, konkrétne v uliciach Römböková, Zelená, Krátka. Ďakujem veľmi pekne za akékoľvek zistenia. Pekný deň
Pridal
Zdravím pekne všetkých už keď sa tu tak rozbiehajú debaty o optike aj ja by som sa rád spýtal či sú nejaké plány s optikou aj v Dolnom Trhovišti konkrétne ulica Jelenová 237. Ďakujem veľmi pekne za akékoľvek zistenia. Už 2x som dával podnet na optiku no nič som sa nedozvedel tak sa obraciam sem možno sa dozviem viac. Pekný deň
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach