0 Pridal January 18 Dobrý deň, chcel by som Vás požiadať o odpoveď, po mojom dopytovaní v minulom roku na esim ste poskytovali informácie, že telekom ku koncu roka 2020 by mal mať dostupné esim karty. Chcem sa Vás opýtať, dá sa o ne už požiadať? Ďakujem. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 18 (editované) esim v telekome je ako boh. veľa sa o nej hovorí ale ešte ju nikdy nikto nevidel a nemal. telekom ju ešte neponúka, kedy ju bude ponúkať ešte sám presne nevie. Editoval/-a January 18 informovanost Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 19 posledný príslub na eSIM je prvá polovica tohto roku Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 19 Nabudúce odporúčam využiť aj vyhľadávanie tu na fóre ako zbytočne zakladať novú tému v poslednej téme a to tejto o eSIM som ja osobne dal odkaz na stránku kde Telekom sa vyjadril kedy plánuje najbližšie eSIM. https://forum.telekom.sk/topic/21941/ Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Dobrý deň,
chcel by som Vás požiadať o odpoveď, po mojom dopytovaní v minulom roku na esim ste poskytovali informácie, že telekom ku koncu roka 2020 by mal mať dostupné esim karty.
Chcem sa Vás opýtať, dá sa o ne už požiadať?
Ďakujem.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach