Dobry den chcela by som sa spytat. Volali mi, ze mi konci viazanost na chytry balik adsl najslabsi internet + televiziaxl. Pytala som sa, ze aku akciu mi mozu ponuknut a bolo mi povedane, ze ziadnu. Ale cez net som pozerala, ze maju akciu na moju viazanost. Mozem si to zadat cez internet, resp. Ako to spravit aby som to mala lacnejsie . Teraz platim 28,13 . A ak to zadam cez web musim niekde zrusit sluzby co mam teraz? Chcela by som tv znizit naL a internet musim nechat ten co mam . Dufam, ze ste pochopili co som pisala, dakujem za rady .
Prosím Vás, chcela by som zrušiť Magio Sat. Z dôvodu, že v našom okrese je kamenná predajňa pre Covid ochorenie/karanténu zatvorená , tak nemám možnosť zrušiť TV . Keďže 14 dňová lehota na vrátenie už vypršala ,tak by som to potrebovala zrušiť cez web. Dakujem
Dobrý deň na koľko mam u vás 3 seto boxy na TV chcel by som 1 predať kúpil som si televízor potporov magio go chcel by som využiť to. Dalo by sa to teda predať alebo...
Dobry den,
chcel by som pripojit k ONT dalsi router Xiaomi, ktory bude na spodnom poschodi domu, kvoli tomu, aby som ho pokryl lepsie internetom. Na tento xiaomi router chcem pripojit 2. magio box. 1. magio box je pripojeny priamo na ONT.
Ked som pripojil xiomi router, tak internet fungoval, ale na 2. magio boxe som mal iba cierny obraz (ten bol pripojeny na xiaomi router).
Viem, ze riesenie je na ONT pripojit cez ethernetovy kabel switch a zo switchu pojde 1. kabel do xiaomi routeru a 2. kabel do magio (takto by to malo fungovat, ale nemam to vyskusane).
Moja otazka je, ci nie je mozne nejakym sposobom vynechat tento switch, aby som mal dostupny aj internet cez xiaomi router a aj fungoval 2. magio box.
Pridal
Dobry den chcela by som sa spytat. Volali mi, ze mi konci viazanost na chytry balik adsl najslabsi internet + televiziaxl. Pytala som sa, ze aku akciu mi mozu ponuknut a bolo mi povedane, ze ziadnu. Ale cez net som pozerala, ze maju akciu na moju viazanost. Mozem si to zadat cez internet, resp. Ako to spravit aby som to mala lacnejsie . Teraz platim 28,13 . A ak to zadam cez web musim niekde zrusit sluzby co mam teraz? Chcela by som tv znizit naL a internet musim nechat ten co mam . Dufam, ze ste pochopili co som pisala, dakujem za rady .
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach