zaujímali by ma aktuálne ponuky pevného internetu v domácnosti. Ide o lokalitu Baškovce okres Humenné č.d.27.
Dňa 14.3.2021 mi končí viazanosť u iného operátora, preto ma zaujímajú Vaše konkrétne ponuky.
od septembra 2019 mám platnú zmluvu na optiku cez kábel vo Vrbovom na Poľnej ulici.
Káble sú zakopané, no prípojky na domy nie a nič sa nedeje. Kedy sa bude pokračovať .Ďakujem
Dobrý deň, po telefonickom dohovore s operátorom vašej spoločnosti došlo k vzájomnej dohode, že zašlem elektronicky žiadosť o zrušenie služieb. Žiaľ, nemôžem sa "doklikať" kam presne mám žiadosť odoslať (nakoľko som nenašla žiadnu vašu mailovú adresu). Môžete mi prosím poradiť? Ďakujem Záhorová
Chcem sa spýtať kedy bude spustená služba optického internetu v Seredi? Doteraz bol termín stanovený do 30.10.2020.
Na ulici nam pribudli nové telefonné stĺpy a staré vymenili tiež za nové. Na tieto nové už natiahli aj optické káble.
Nemáte nejaké nové info, či to bude ešte tento rok?
Vďaka
Pridal (editované)
Zdravím,
Každý deň mi zamrzne 1-2x router a svieti kontrolka SYS. Zakaždým router reštartujem. Mám TP link 1042ND šesť rokov. FW je najnovší.
Je možné požiadať Telekom o výmenu routra? Ako postupovať?
Ďakujem za rady.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach