Dobrý deň, potrebujem pomoc, situácia je nasledovná:
1) Set top box Magio sa nachádza v obývačke. Je napájaný dlhým ethernetovým káblom z routru v detskej izbe.
2) Pretože mama má v obývačke okrem televízora aj počítač a router je v detskej izbe, jej wifi pripojenie je dosť slabé.
3) Tento jej problém som chcel vyriešiť: do obývačky umiestniť druhý, bližší router/swtich (nie som si istý terminológiou), ktorý by bol napájaný tým ethernetovým káblom, ktorý šiel pävodne do Magio boxu.
4) Magio box potom napojiť druhým ethernetovým káblom z tohto routru 2.
Problém s internetom sa vyriešil, no Magio box nefungoval. Ethernetový kábel svietil tak ako má, no na TV svieti iba logo Telekomu a nedá sa nikam pohnúť.
Čo je ale najväčší prúser, že keď som to všetko vrátil do pôvodného stavu, tak TV už ani nerozpozná pôvodný ethernetový kábel, ktorý ide z pôvodného routru. Skrátka, vrátil som veci do stavu pred mojim experimentom a TV sa tvári, že ethernetový kábel nie je zapojený. Kontrolka pritom robí to, že raz za pár sekund zasvieti zelenou a preblikne oranžová. Na TV svieti informácia o nepripojenom ethernetovom kábli a raz za malú chvíľu sa neúspešne pokúsi pripojiť. Neviem sa dostať ani do žiadnych nastavení.
Nejaké rady prosím? Ďakujem
Prosím vie mi niekto poradiť? Pri sledovaní filmov z archívu mi po cca1 hodine začne program sekať a keď mahlasim poruchu tak umelci z telekomu to už pol roka nevedia dať do normálneho stavu. Čo s tým?
Caute konci mi viazanost 29 augusta neviete ako to je s top 4 ligami do novej sezony ci ostavaju v magiu a ako s ligou majstrov ci len orange sport ju bude vysielat???
Pridal
včera so si aktivoval maďarské programy , kedy budú aktívne ?
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach