- 0
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Otázka
7 odpovedí na túto otázku

Táto téma je teraz uzamknutá pre ďalšie odpovede.
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Pridal
Tak potreboval by som trochu poradit. Vlastne mam net 40/4 ktory ide priamo s pred domu, kde je vlastne skrinka. Susedia aj cez ulicu maju net no videl som ze vsetci su napojeni na ADSL 15 kvôli tomu ze maju stare zmluvi + ja som vlastne dotlacil telekom aby sem spustili VDSL cca rok mozno max rok a pol dozadu ak tolko. No nedavno ako davali tie profili L+ s 60/6 tak ukazuje ze sused cez ulicu (ktory ma ADSL net a je napojeny na krabicu pred mojim domom) moze mat 60/6 no ja nie. Tak som pisal telekomu a odvoped bola ze je im to luto ale zalezi to od vela veci. Tak sa chystam volat do telekomu nech mi objasnia ako je to mozne ze oni by si ho mohly dat ale ja, co som priamo pred krabicou nie. Aj by som rad vedel ze kam mam presne zavolat a podobne, ci technikom alebo zakaznicke centrum, ci niekto nevie kde je lepsie im zavolat.
Este pridam ze ja sa snazim dostat co najrychlejsi VDSL net uz asi pol roka, ked mi bolo povedane ze 60 je moj max a to by malo ist, takze ak sused bude moct mat ten net (aj ked oni maju len ADSL 15) a ja nie tak im tam poriadne vynadam ze co to ma znamenat.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach