0 Pridal October 31, 2020 Ahoj. Ma niekto problém s aktiváciou deezer? Ja som si službu aktivoval. Email s inštrukciami mi prišiel a keď si chcem aktivovať aplikáciu tak kód na aktiváciu aplikácie mi vôbec nepríde. Neviem si to aktivovať. Ma s tým niekto problém? Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
1 Pridal November 4, 2020 Ahoj @majoliptak26 prosíme o chvíľku strpenia, bude Ti volať pracovník Telekomu a aktiváciu spoločne doriešite príjemný deň Lucka Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 4, 2020 Dobrý deň, mám rovnaký problém s aktiváciou ... Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 11, 2020 Dobry den, ako vidim presiel nejaky cas a stale ten kod nechodi. Asi to nie je az taky darcek pre vsetkych. Podla navodu som sa najskor zaregistroval k vyuzitiu toho benefitu, po prijati SMS o aktivacii som isiel na www.deezer.com/sync/telekomsk, vybral som internetovy uzivatel, pri zadani telefonneho cisla (vo vsetkych moznych formatoch) vypise chybu, pri zadani emailu kod nepride. Vie mi niekto s tym pomoct / ma niekto nejaky hint? Dakujem Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 11, 2020 Tak uz sa mi to podarilo vyriesit. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 31, 2020 Zdravím všetkých, pripájam sa k problému. E-mail s inštrukciami mi prišiel pred 2 dňami, stále čakám na ďalší email s aktivačným kódom, ale zatiaľ nič. Poprosila by som Telekom o návrh riešenia. Ďakujem. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Ahoj. Ma niekto problém s aktiváciou deezer? Ja som si službu aktivoval. Email s inštrukciami mi prišiel a keď si chcem aktivovať aplikáciu tak kód na aktiváciu aplikácie mi vôbec nepríde. Neviem si to aktivovať. Ma s tým niekto problém?
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach