Zdravim Vas, na mojej trvalej adrese som si zriadil sluzbu Magio Internet XL - hlavne kvôli synovi ktory hra hry , ovsem odozva priamo v hre je velmi biedna - ping je tam v rozmedzi 75 az 192ms jak na WiFi pripojeni tak aj na kablovom - existuje spôsob ako napravit odozvu ? podotykam nie je to len v jednej hre a problem notebooku vylujem - vsetky sluzby beziace na pozadi OS vyuzivaju pripojenie na internet su zastavene.Pri teste pripojenia cez speedtest mam ping 63ms Dakujem
Dobry den,
prosim Vas, Trenčín-Záblatie je z časti pokryté optikou - všetky nové ulice majú prípojky, dokonca aj tie kde ešte nezačala výstavba. Zaujímala by ma ulica "Ku Kyselke", kde vzniká nová štvrť - je tam už celkom slušná kopa novostavieb - ako je to tam s internetom, je tam nejaký plán? Podľa vašej mapy pokrytia len (V)DSL 30 megabitovy..nie je v pláne optika alebo nieco rýchlejšie v tejto lokalite?
Zdravím nemám rýchly, ale download a upload sa zdá byť celkom stabilný pokiaľ nezapnem stream. Download je 47,72 mbps a upload 4,77 mbps. Tých 4 mbps by bohate stačilo streamovať v 720p a 48 fps, ale problém je, že keď to zapnem tak upload začne byť strašne nestabilný. Padá to na veľmi nízke hodnoty a potom to občas sekne pričom niekedy to ide celkom pekne.
Pridal
Zdravim Vas, na mojej trvalej adrese som si zriadil sluzbu Magio Internet XL - hlavne kvôli synovi ktory hra hry , ovsem odozva priamo v hre je velmi biedna - ping je tam v rozmedzi 75 az 192ms jak na WiFi pripojeni tak aj na kablovom - existuje spôsob ako napravit odozvu ? podotykam nie je to len v jednej hre a problem notebooku vylujem - vsetky sluzby beziace na pozadi OS vyuzivaju pripojenie na internet su zastavene.Pri teste pripojenia cez speedtest mam ping 63ms Dakujem
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach