- 0
Problém s Telekom DNS servermi
Otázka od
psimkovic
,
Pridal
Už asi dva týždne mám hlavne vo večerných hodinách (okolo 19h a neskôr) problém s dostupnosťou niektorých stránok. Niektoré idú (OK, toto neriešim), niektoré nie (dostávam chybu server IP address could not be found) a niektoré len čiastočne (načítajú sa texty, ale stránka je "rozhádzaná", pravdepodobnou príčinou môžu byť zdroje na iných URL, ktoré spadajú do kategorie "niektoré nie").
Skúšal som snáď všetko, od diagnostiky siete vo Win10, cez reštart počítača ale aj routra. Nastavenia routra sú také, aké mi nastavili pri dodaní.
Gateway: 213.81.232.198
DNS: Obtain DNS Automatically
DNS 1: 195.146.128.62
DNS 2: 195.146.132.58
Dnes som zo strandy skúsil na počítači pridať externé DNS, takže u mňa som dal ako prvé DNS IP adresu môjho routra, ktorý smeruje na Telekom DNS a následne som pridal verejný Google DNS s IP 8.8.8.8 a 8.8.4.4 a odrazu všetko funguje ako má. Aj aplikácie, ktoré mi predtým nešli. Na druhom počítači, kde som nič nezmenil, sú stále problémy s niektorými stránkami aj aplikáciami (napr. Microsoft Store).
Viete sa mi k tomuto vyjadriť, prípadne to nejako poriešiť ku všeobecnej spokojnosti?
Ďakujem
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach