- 0
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Otázka
2 odpovede na túto otázku

Táto téma je teraz uzamknutá pre ďalšie odpovede.
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Pridal
Mam Arris Magio TV box. Tento ma nejaky problem, ktory zacal od stredu Septembra. Dovtedy to fungovalo uplne vpohode a teraz to zacalo blbnut.
Tyka sa to len niektorych programov, ako napr. RTVS-1, RTVS-2 a Markiza SD zamrzne za 10 sekund, ked clovek prepne, zas ide 10 sekund atd.
Aj ked je obraz zaseknuty, tak UDP multicast stream na VLAN 2513 bezi dalej, cize nie je to problem na T-Com strane, ani u mna, ale jednoznacne je problem v Magio TV boxe.
Extremny je ten rozdiel pri tom, ze RTVS-1 v HD nejde vobec. Absolutne nic. Cierny obraz, nic. RTVS-2 v HD ide bez problemov a ani nikdy nezamrzne.
Ine programy ako FilmBox , NOVA HD a menej zname, sportove, vsetko funguje bez problemov. JOJ kanaly v SD tiez zamrzaju za 10 sek. Podobne ako Markizacke (doma, dajto etc).
A zaujimave je hlavne to, ze to doteraz fungovalo, az pred ca 2 tyzdnami to zacalo blbnut, cize niekedy v Septembri. Asi T-Com nieco zmenil? Mozno nejaky iny codec na tychto vybranych programoch, s ktorym Arris Box uz nedokaze zaobchadzat? Videl som ze ten Arris uz ani nie je nikde listnuty, mozno uz je zastaraly. Nenasiel som ani moznost ho nejako vyresetovat, aby si cez BOOTP a TFTP zas zobral image a nainstaloval sa odznova. Nic take som nenasiel. Ziadnu chybu ARRIS nehlasi. Ovladanie funguje, ako keby bolo vsetko v poriadku, aj ked je obraz zamrznuty. Cize clovek moze prepnut inde a zas naspaet a potom zas ide na 10 sek. Cele je to nejake divne.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach