- 0
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Problem s opravou pokrytia
Otázka od
Daniel Staňo
,
Otázka
6 odpovedí na túto otázku

Táto téma je teraz uzamknutá pre ďalšie odpovede.
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Pridal (editované)
Zdravim mam problem, od kedy je u nas dostupna sluzba VDSL tak na mojej adrese Telekom z nezistenych pricin nechce opravit pokrytie neustale mi ponukaju maximalne 10 VDSL a susedia okolo mna maju jeden 40 hned vedla mna dom a dvaja susedia za mnou 25 pritom nemaju ani pevnu linku od Telekomu a ani dokonca internet. Uz som zakladal jedno vlakno 29 jula ale tam sa nic nevyriesilo len to ze podla stavu linky ktory mam mi sice 40 vraj nepojde ale tych 25 by mohli s kludom dat, sused tu byva 50m odo mna a ma tu 40 a ziadne problemy. Len mam take hlupe tusenie ze to robia zamerne kedze mame plny balik Telefon, Internet a Magio od nich a keby mi dali VDSL tak by som mal lacnejsie sluzby aktualne mi od 14.9 ponukaju len 15mb/s ADSL a nic ine lepsie nieje.... potom len 10 VDSL a to si myslim ze to ADSL je lepsie, normalne uvazujem ze si dam vyziadat technika za ten poplatok 39.90€ aby sem prisiel a normalne mi to premeral lebo neexistuje aby ked mam internet od Telekomu ADSL 10 rokov som nedostal VDSL a to len 10 ked 2ja za mnou co su dalej od ustredne jak ja maju moznost rychlejsieho netu jak mam ja to je hlupost na Ntu.... uz som daval 2x poziadavku raz email a raz cez linku podpory a zakazdym zamietnute, adresa Blažovce 45(to som ja) potom 46 to je sused vedla mna, 43 a 42(to su ty co su zamnou) ustredna je na adrese Jazernica 50(Slovenska pošta)
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach