- 0
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Otázka ohľadom vDSL profilov - aktuálne mám asi neexistujúci profil
Otázka od
Soulless
,
Otázka
1 odpoveď na túto otázku

Táto téma je teraz uzamknutá pre ďalšie odpovede.
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Pridal
Takže, situácia je taká, že doteraz som mal vDSL-M, 10/1, písal som aj na podporu a z tímu reklamácií mi odpísali, že sa mi nedá dať vyšší program ako vDSL-M sa pretože parametre siete to nedovolia.
Písali sem ďalší ľudia na fóre, a aj som si prečítal že od 30. 7. 2020 je medzi vDSL-M (10/1) a vDSL-L (40/4) dostupný aj vDSL-M+ (25/3). Ale že proste medzi vDSL-M a M+ už nie je žiadny iný profil, ktorý mi môžu nastaviť, a ak nedosahujem o niečo vyššiu rýchlosť ako vDSL-M+, tak mi automaticky dajú vDSL-M, 10/1 a nemôžem s tým nič spraviť.
Tak mi teda skúste niekto vysvetliť, ako je možné, že niekedy medzi utorkom a stredou mi bola zmenená aktuálna rýchlosť linky z 10/1 na 15/1, pretože ja už tomu absolútne nerozumiem. Podľa toho, čo som doteraz zistil, tak už tam nie je žiaden iný profil, a teda nemalo by sa to dať ani nastaviť, a proste je tam 15/1.
Tak žeby to nakoniec bolo tak, že tieto profily sú fakt iba jedna veľká hra a v skutočnosti mi tam môžu dať čo chcú a takto ma chcú obtiahnuť? Čo si o tom myslíte?
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach