Dobrý deň, koľko by stála výmena prasknutého displeja ak ho mám cca 3 mesiace a zaplatila som si poistenie pri výbere mobilu? Platí to, že pol rok by mala byť výmena zdarma alebo za nejaký menší poplatok?
Dobrý deň bol by problem so splnomocnenim s podpisom zmluvy a prebranim zasielok resp noveho zariadenia? aj ked tam bude cierne na bielom citujem " a vratane preberania zasielok od kurierskych spolocnosti( zmluvy a nove zariadenia pod tym sa mysli napr mobil)"
Dobrý deň,
Od 20 20 mi začali skákať dáta z H do 4G, momentálne mne ani kamarátovi nejdú mobilné dáta a vypadáva signál ma volanie, prosím o vyriešenie, ďakujem.
(Trnava)
Dobrý deň,
Od včera sa mi nezorbazuju prichádzajúce hovory. Keď sa mi pokúšajú dovolať, ozve sa im: "Volany účastník je momentálne nedostupný. Zavolajte prosím neskôr. " Takže sa mi nik nedovola.
Volala som na infolinku, vraj je všetko ok,nemam nastavene blokovanie ,ani nič podobné. Skúsila som dat sim do iného mobilu, nepomohlo.
Viete mi prosím poradiť?
Dakujem
Pridal
Dobrý deň, koľko by stála výmena prasknutého displeja ak ho mám cca 3 mesiace a zaplatila som si poistenie pri výbere mobilu? Platí to, že pol rok by mala byť výmena zdarma alebo za nejaký menší poplatok?
Ďakujem
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach