Keď vidíte mladého človeka, ako kráča po ulici zahľadený do mobilného telefónu so slúchadlami v ušiach, čo si pomyslíte? Vieme, čo sa odohráva v ich mobiloch, čo robia, čo pozerajú či počúvajú? Preto sme teraz odštartovali globálnu kampaň v spolupráci s päťnásobnou držiteľkou GRAMMY 18-ročnou Billie Eilish. Jej cieľom je búranie zaužívaných negatívnych stereotypov o tom, ako ľudia z Generácie Z používajú moderné technológie – napríklad že s nimi len nezmyselne márnia svoj čas.
Stredobodom novej kampane sa preto stali inšpiratívne príbehy o tom, ako mladá generácia využíva technológie v prospech celej spoločnosti.
“Sme generácia s obrovským potenciálom. Už dnes robíme obrovské množstvo úžasných vecí, a to ešte len začíname,” uviedla ambasádorka projektu Billie Eilish.
Generácia Z verí technológiám
Podľa výsledkov výskumu, ktorý pre skupinu Deutsche Telekom realizovala agentúra Kantar v Nemecku, Maďarsku, Poľsku a Veľkej Británii, mladí Európania vo veku 16-25 rokov vidia v moderných technológiách veľký potenciál.
A čo si generácia Z myslí o mobilných technológiách?
Sú dobrým nástrojom na vzdelávanie podľa 9 z 10 mladých ľudí
Môžu pomôcť privyrobiť si podľa 9 z 10 mladých ľudí
Sú dôležité pre lepšiu budúcnosť podľa 4 z 5 mladých ľudí
Technológie uľahčujú spojenie s online komunitami s podobnými záujmami podľa 9 z 10 mladých ľudí
Na Slovensku kampaň podporuje pätica inšpiratívnych mladých ľudí generácie Z: zakladateľ startupu Virtual Medicine Tomáš Brngál, environmentálna aktivistka a ekoinfluencerka Natália Pažická, zakladateľ iniciatívy Mladí proti fašizmu Marek Mach, zakladateľ Zmudri.sk Julián Gerhart a známa youtuberka a influencerka Moma.
Dobry den prajem. Hladam niekoho kto ma pausal od telekomu T NEKONECNO MAX a uzavrel by somnou dohodu. V skratke sa jedna o to ze by ste mi zazdielali datovu sim kartu z tohto pausalu a ja by som vam mesacne platil. Vysvetlenie: mate tento pausal ktory stoji 70 eur mesacne a vezmete si k nemu datovu sim kartu ktora je s tymto pausalom prepojena, tato karta stoji mesacne 6 eur. Na tejto karte nejde vyuzivat nic ine ako data. Tuto kartu by ste mi poslali a ja by som vam mesacne platil 30 eur, to znamena ze namiesto 76 eur budete platit 46 eur, vy budete mat nekonecny pausal za nizsiu cenu a ja budem mat internet. Dovod preco to riesim je ten ze na mieste kde byvam nieje mozne mat kablove internetove pripojenie a jediny operator ktory tu ma dobry 4G signal je TELEKOM. Prosim, ak toto citate a mate tento pausal, popripade ak niekoho takeho poznate a ste ochotny mi pomoct, nevahajte sa mi ozvat. Mam 28 a som na voziku uz 11 rokov, internet potrebujem a preto je nulova pravdepodobnost ze by som vas oklamal, popripade neplatil.
Tak toto je pre mňa nonsens. Aby som viac ako mesiac nemohla dostať k internetu a k televízií, ktoré mám zaplatené, ale chcela som ich preklopiť na inú adresu. Žiaľ politika telekomu je taká, že nepojde na nižšiu službu z vyššej aj napriek tomu, že ich technik je drbnutý a nenapísal hneď pri prvej obhliadke, že zriadenie nie je možné z technických dovodov. Takže si pekne platím mesačné faktúry za internet a televíziu, ktorá nejde, lebo nie je pripojená plus nehovorím o tom, koľko platím za faktúru za mobil, keďže všetky dáta, či už telka, internet na dvoch počítačoch, keďže ja mám homeoffice a syn dištančne školu stoja každý deň 3 eurá, aby išli plnou rýchlosťou. **piip** na to, že mám u Vás niekoĺko paušálov a ešte jeden internet a televúziu ale na inej adreses. Kľudne by ste ma nechali zaplatiť zmluvnú pokutu, lebo vy nie ste schopný prejsť na WDSL z optiky, aj keď WDSl tu je a optika nie. Neviete si predstaviť koľko deko vynechalo hodín, lebo nám nestíhali dáta, alebo to vypadávalo, plus ja tiež nemožem normálne robiť. A keď potrebujem niečo tlačiť a úrepnem sa na tlačiareň tak sa mi všetko odpojí. takže Vážený telekom, toto je absurdné, čo predvádzate a doteraz nemám stále ani net ani telku. Velice pekne Vám ďakujem za Váš proklientský prístup.
Pridal
Ahojte,
Keď vidíte mladého človeka, ako kráča po ulici zahľadený do mobilného telefónu so slúchadlami v ušiach, čo si pomyslíte?
Vieme, čo sa odohráva v ich mobiloch, čo robia, čo pozerajú či počúvajú? Preto sme teraz odštartovali globálnu kampaň v spolupráci s päťnásobnou držiteľkou GRAMMY 18-ročnou Billie Eilish. Jej cieľom je búranie zaužívaných negatívnych stereotypov o tom, ako ľudia z Generácie Z používajú moderné technológie – napríklad že s nimi len nezmyselne márnia svoj čas.
Stredobodom novej kampane sa preto stali inšpiratívne príbehy o tom, ako mladá generácia využíva technológie v prospech celej spoločnosti.
“Sme generácia s obrovským potenciálom. Už dnes robíme obrovské množstvo úžasných vecí, a to ešte len začíname,” uviedla ambasádorka projektu Billie Eilish.
Generácia Z verí technológiám
Podľa výsledkov výskumu, ktorý pre skupinu Deutsche Telekom realizovala agentúra Kantar v Nemecku, Maďarsku, Poľsku a Veľkej Británii, mladí Európania vo veku 16-25 rokov vidia v moderných technológiách veľký potenciál.
A čo si generácia Z myslí o mobilných technológiách?
Medzinárodná kampaň beží vo všetkých krajinách v pôsobnosti Deutsche Telekomu krátkym filmom s Billie Eilish a množstvom inšpiratívnych hostí Generácie Z a ich skutočnými príbehmi.
Globálna kampaň v slovenskom kontexte
Na Slovensku kampaň podporuje pätica inšpiratívnych mladých ľudí generácie Z: zakladateľ startupu Virtual Medicine Tomáš Brngál, environmentálna aktivistka a ekoinfluencerka Natália Pažická, zakladateľ iniciatívy Mladí proti fašizmu Marek Mach, zakladateľ Zmudri.sk Julián Gerhart a známa youtuberka a influencerka Moma.
Inšpiratívnu webstránku nájdete tu
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach