Dobrý deň, volal som dnes na vašu zákaznícku linku a pani mi povedala že formulár na ukončenie zmluvy si mám stiahnuť vyplniť a poslať elektronicky kedže sa deje vo svete to čo sa deje.Momentálne že riešia len dôležité veci na predajniach... Takže chcel by som ukončiť zmluvu stým že že mi už zazmluvnené dva roky ubehli už je aj pol roka po tom... viete mi prosím Vás poslať na email ten formulár ?
Ahojte,
je možne sa pridat do skupiny Magenta 1 len ked mam opticky internet a nemam telefonne cislo od Telekomu?
Lebo mi píšu, že ak sa pridam do Magenta 1 tak mi zvysia bezplatne rychlost internetu, tak či je to mozne sa pridat aj bez pausalu v Telekome.
vdaka
od piatku večera mi nefunguje nič, na TV najprv nešli programy a písalo že na odstránení poruchy sa pracuje .
sobota a nedeľa nik ani nezakopol o zákazníka a v pondelok , dnes sa ma pani z reklamačného pýta , ako keby nebola z telakomu, ale z inej planéty a výplatu nemala aj z mojich poplatkov ,,, že čo má povedať technikom,,,nemohol sa ma opýtať rovno technik., pani ešte bola v komunikácii odmeraná ako nezáväzný sudca ..
jej hovor mal žačať s ospravedlnením sa za firmu.. ale ona, že ja pracujem na reklamačnom / asi vo forde/. zdôrazňujem , že ona komunikuje so zákazníkom a hovorí za firmu, nie za seba a zdutým spúsobom
otázka je jednoduchá, marketing kedy naučí kolegov sa slušne a intenzívne chovať ku zákazníkom do vyriešenia problému,
aspoň im aktívne poskytnuť dáta ,aby si deti v sobotu a nedeľu mohli na edupage písať úlohy
a teraz sa ma prosím neopýtajte kto som, a aké je číslo mojej poruchy, kedže som prihlásený . a pozdravte sa s olíviou vy
Nefunguje mi Televízia
Nefunguje mi Magio Televízia cez DSL
Nefunguje mi Magio Televízia cez optické pripojenie
Nefunguje mi Magio Televízia cez satelit
Nefunguje mi Internet
Nefunguje mi Magio Internet cez DSL
Nefunguje mi Magio Internet cez optické pripojenie
Nefunguje mi Wi-Fi
Nefunguje mi Pevná linka
Nefunguje mi pevná linka - hlasová služba, ktorá je zapojená do routera
Mám skvelú správu pre členov Magenta 1 skupiny. Telekom pridáva bezplatne ďalšie dáta do troch programov vo verzii v Magenta 1.
Dva štandardné programy Ideál 21 a Ideál 23 získavajú bezplatné navýšenie dát vo verzii v Magenta 1 ďalší 1 GB dát. Po novom tak má Ideál 21 až 3 GB namiesto 2 GB a Ideál 23 až 4 GB namiesto 3 GB. Vo verzii bez Magenta 1 ostávajú objemy dát v paušáloch zachované (1 GB a 2 GB).
Viac dát ocenia aj tí biznis zákazníci, ktorí využívajú variant Biznis Premium 23. Novinkou v Magenta 1 verzii pôjde o 4 GB mesačne, takže tiež získate extra 1 GB dát bezplatne.
Zmena na viac dát bude nabiehať postupne v priebehu októbra podľa štartu vašich zúčtovacích období. Ak zákazníkovi začína paušál 1.10, prebehne zmena k tomuto dátumu. Ak napríklad k 15.10, dostane paušál v novej verzii v tomto termíne.
Nájde sa tu niekto, kto túto novinku využije? Pochváľte sa v komentároch
Pridal
Dobrý deň, volal som dnes na vašu zákaznícku linku a pani mi povedala že formulár na ukončenie zmluvy si mám stiahnuť vyplniť a poslať elektronicky kedže sa deje vo svete to čo sa deje.Momentálne že riešia len dôležité veci na predajniach... Takže chcel by som ukončiť zmluvu stým že že mi už zazmluvnené dva roky ubehli už je aj pol roka po tom... viete mi prosím Vás poslať na email ten formulár ?
Ďakujem veľmi pekne
S pozdravom V. Kovács
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach