- 0
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Otázka
1 odpoveď na túto otázku

Táto téma je teraz uzamknutá pre ďalšie odpovede.
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Pridal
Ahojte chcem sa poinformovať ako ďalej riešiť problem s telekomom. 9 .1. 2020 som zobral nový telefon Iphone 11 k paušalu. Všetko prebehlo v poriadku. Bol som na návšteve kde som ho zapol vložil SIM a postupne prisposoboval svojim potrebám. Foliu som ani dole nedával kedže až doma som si chcel hneď nalepiť ochranné . Tak pridem domov dám dole foliu a išlo ma .... ( Viď Foto ). Samozrejme hned ráno idem do telekomu a namiesto aby mi vymenili telefon KDE JE JASNÁ VÝROBNÁ VADA A PREDALI MI POŠKODENY TELEFON, tak sme spravili reklamáciu kde som jasne povedal, že škvrny na displeji vidno pri zhasnutom displeji, pod foliou a sklom to nevidno!!! A včera mi prisla odpoveď , že —— Nebola uznaná z dôvodu že škvrny na displeji je vidno len pri zhasnutom telefone a nemaju vpliv na tech funkčnosť... Tak ja neviem . Hrabe im tam ? Telefon som ani neprebral a dal ho znova reklamovať . Už rozmyšľam, že to hodim cez SOI , toto nieje normálne , že mi predaju poškodený telefon už z výroby a ešte ma chcú ochcávať ? Takéto problémy v O2 mať nebudem najskôr.....
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach