nejde mi korektne archív, pri niektorých reláciách píše Neznáma chyba. Už som aj preinštalovala Firefox a neopravilo sa to. Pozerám Magio GO na notebooku.
Dobrý deň, od 7.12.2019 mám službu I-net a TV "L", dostala som aj SMS-ky. V jednej je login a heslo, v druhej je ID pre aktivovanie a dokončenie služby Magio Go. Nič z toho mi ale v aplikácii pre prihlásenie sa nefunguje. Ani e-mail s heslom, ani zadanie ID ... nič. Stále mi vyhadzuje, že je nesprávne buď meno, alebo heslo. Už som v koncoch, neviem, ako si službu aktivovať. Robím to nastavenie priamo na telke cez aplikáciu. Budem vám veľmi ppvďačná, keď mi poradíte a pomôžete.
Dobrý deň , rád by som vedel kedy budú k dispozícii Magio go boxy. Lebo od decembra 2018 dočasne vypredané je už dosť dlhá doba . Lebo termín dočasne mi nerobí dobre. Lebo sovietske vojská boli tiež umiestnené na našom území dočasne .
S pozdravom
Feriančik
Dobrý deň,
Po ukončení paušálu a následnom prejdení na easy pecka, mi prichádzajú faktury na zaplatenie poplatku za magio go v sume 4,45 € - aj keď som ho nikdy nevyužil a nepoužíval. Ako to zruším ?
Pridal
Dobrý deň,
nejde mi korektne archív, pri niektorých reláciách píše Neznáma chyba. Už som aj preinštalovala Firefox a neopravilo sa to. Pozerám Magio GO na notebooku.
Kmeteková
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach