0 Pridal November 15 Zdar, v mojom účte Magio Go mám problém so zariadením ktoré nejde odstrániť. Ako ho dám preč ? Viac info na obrázku Ďakujem za odpoveď Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 15 klikni na ikonu "Kôš" a potvrd odstranenie Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 15 no keby to bolo take jednoduche tak to spravim ale keby si pozrel poriadne obrazok je tam zariadenie s nazvom Netscape v kategorií TOTO ZARIADENIE pri nom ta ikona ako záhadne nieje ako u zvyšných troch Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal November 16 problem som vyriesil cely vtip je v tom ze ked som prihlaseny na danom zariadeni tak nejde odstranit musel som ho odstranit z ineho registrovaneho zariadenia Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Zdar,
v mojom účte Magio Go mám problém so zariadením ktoré nejde odstrániť. Ako ho dám preč ? Viac info na obrázku
Ďakujem za odpoveď
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach