0 Pridal October 30 Zdravím predlzil som si pausal cez internet a vybral novy mobil,mobil mi uz prisiel,možem ho vrátit a vybrať si iný mobil bez nejakých dalších poplatkov ? dakujem vopred za odpoved Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal October 30 (editované) Asi nie keďže si podpísal zmluvu o predĺžení zaviazal si sa, a predmetom tej zmluvy je prípadne aj mobil. Ale bližšie by mohli vedieť @Ľuboš @Terka Editoval October 30 Samer303 Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal October 31 Ak to bola objednávka cez web, tak do 14 dní môžeš odstúpiť od Zmluvy. Potom si môžeš objednať znovu nové predlženie s iným telefónom. Ak si zmluvu podpisoval na predajni tak to nie je možné. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Zdravím predlzil som si pausal cez internet a vybral novy mobil,mobil mi uz prisiel,možem ho vrátit a vybrať si iný mobil bez nejakých dalších poplatkov ? dakujem vopred za odpoved
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach