0 Pridal March 22 (editované) Ahojte dnes písal Telekom že či mám vymeniť router za tento typ. Aktuálne mám Huawei ale v režime bridge a za typ svoj router. Otázka je či ten nový router vie robiť bridge mode. Dakujem Editoval March 22 MJMuftis Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal March 23 davaju ho iba vo verzii s WIFI Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal March 24 davaju ho iba vo verzii s WIFI WiFi a bridge nemaju nic spolocne, su to dve odlisne funkcie. Najlepsie zavolat nejakemu kompetentnemu obchodnikovi a opytat sa priamo ci aj tento router vedia tak nastavit. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal March 25 Podľa tohto manuálu sa dá zapojiť aj bez wifi: https://www.telekom.sk/documents/10179/16906547/Samoinštalačný+manual+Sagemcom+5655+05_17.pdf Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal (editované)
Ahojte dnes písal Telekom že či mám vymeniť router za tento typ. Aktuálne mám Huawei ale v režime bridge a za typ svoj router. Otázka je či ten nový router vie robiť bridge mode.
Dakujem
Editoval MJMuftisZdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach