- 0
Férovosť komunikácie Telekom?
Otázka od
peterdodok1
,
Pridal
Zdravím,
práve mi prišla faktúra za "služby" Telekomu a myslím, že som viac než nahnevaný prístupom, s akým so mnou jednajú. Asi mesiac s nimi riešim či je možné niečo vybrať z ponuky, keďže mi skončili paušály a pôvodné už zrušili...Neviem odkiaľ to vedia aj z konkurencie, keďže už 2 mesiace volajú každý týždeň...Pani na pobočke a aj na zákazníckom sú veľmi ochotné, ponúkajú všetko čo vedia..ale nezabudnú pripomenúť, že ak prejdem k inému prevádzkovateľovi, tak z paušálu 14Eur/mesiac bude po skončení viazanosti už "plná suma"..Škoda že to zabudli povedať pri Telekome, že on spraví to isté..a preto som prekvapený, že prišla násobná suma a to už 2 mesiace po viazanosti..(veď kto by hľadal 2 roky starú zmluvu..keď doteraz nebol žiadny problém so službami Telekom..) A to som sa priamo pýtal na pobočke, čo sa stane ak si ponechám pôvodný paušál? - odpoveďou bolo že nič. len budem mať neviazanú zmluvu.. Neviem či sa to dá reklamovať, predpokladám, že ak sa pýtam, tak mi dajú korektné informácie. A asi budem veľmi zvažovať, či sa oplatí držať paušály za 65 Eur, alebo ísť s oboma na 28.P.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach