- 0
Chodí mi faktúra po odchode z Telekomu
Otázka od
Thin
,
Pridal
Som nahnevaná neviem ani spať, čo mi došla práve SMSkou ďalšia faktúra z Telekomu a nie som už u tohoto operátora od augusta 2017, stále odo mna chcu peniaze! Uhradila som všetky nedoplatky, kvoli ktorým ma kontaktovala vymáhačská spoločnosť telekomu, a to som odišla do Orange ešte v auguste minulého roku.. uhradila som nevediac o čo ide len aby sa poplatky nenavysovali. Uhradila som v novembri 85 euro za netuším čo lebo mi zamestnanci telekomu nevedeli povedať, že pravdepodobne poplatky za neuhradenú predošlú faktúru. Avsak po uhradení nedoplatku mi prišla další mesiac december faktúra za 4,99. Považovala som to za ich chybu keďže som mala všetko vyrovnane a platím si predsa faktúru od svojho terajšieho operátora Orange. Tak som na SMS nereagovala a začiatkom januara mi volala vymáhačská spoločnosť že mám zaplatiť 26 euro! Opäť som nevedela za čo, vybrala som sa do telekomu aby mi to vysvetlili, lebo firma ktorá mi volala nevedela za čo. V Telekome mi pracovník opäť povedal netuší za čo, zrejme nedoplatok za oneskorene uhradenie faktúry. Pýtam sa, dobre, keď uhradím faktúru aj keď neviem za čo, už mi nebude nič chodiť? Povedal áno všetko bude vyrovnané. A teraz je február a pípne mi ďalšia smska že vystavili sme Vám faktúru za 4,99! Už si neviem rady dokedy to bude pokračovať? Nič s telekomom nemám a nikto mi nevie pomôcť? Nestalo sa to niekomu? Som doma s dietatom dostávam podporu od štátu a budem donekonečna platiť telekomu za niečo nepravom? Prečo?!
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach