- 0
Čakanie na Godota (Telekom - Optika)
Otázka od
skoda9635
,
Pridal
Čo sa to deje v tejto veľkej ružovej firme ? Tento rok sa po našej ulici ťahala optika...V apríli sa postavili stĺpy, v júni naťahali káble, report písal že v 30.9. to má byť hotové, potom to presunusli na 31.10. ako už asi viete ani to sa nestalo a tak tam donedávna svietilo 30. 11. a dnes zrazu report je prázdny a údaje žiadne v ňom o pokrývaní optiky. Mapa pripraveného pokrytia je haluz...svietia tam lokality ktoré majú už dva roky spokojne optiku ( celé dediny ako Geča, Kokšov-Bakša) a moja časť Čane ktorú nie a nie pokryť tá radšej už ani nesvieti na tej mape vôbec. Pani v predajni mi nevedela nič povedať iba to že na centrále, ktorá sa stará o pokrytie majú bordel. Tak stále čakám a každý deň smutne pozerám cez okno na tie natiahnuté káble na stĺpoch a čakám. Pre porovnanie v júli keď mali byť hotové iné ulice našej dediny tak tú dedinu pokryli spoľahlivo a včas ale ostatné ulice, ktoré mali byť pokryté koncom leta tak nie a nie dokončiť...kde mám ísť alebo na koho zatlačiť aby sa toto nešťastie riešilo ?
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach