0 Pridal October 11, 2018 Už k existujúcemu paušálu bez mobilu/od februára 2018/ ako môžem zakúpiť nový mobil? Prosím o telefonické spojenie. Váš dlhoročný a spokojný zákazník. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal October 11, 2018 V Telekome v tomto prípade len v hotovosti,alebo si zobrať nový paušál.Alebo z nejakého obchodu alebo eshopu v hotovosti,prípadne na splátky. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal October 11, 2018 Neviem, mne v takomto prípade dali novú viazanosť aj nový telefón. odpoveď sa páči : 1 osobe Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal October 11, 2018 Hej @folky,na túto možnosť som zabudol.Kedysi dávno som to tak aj ja urobil.Proste zájdi na pobočku a mali by Ti dať nový telefón s tým,že Ti uzavrú novú 24 mes.viazanosť na existujúci paušál. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Už k existujúcemu paušálu bez mobilu/od februára 2018/ ako môžem zakúpiť nový mobil? Prosím o telefonické spojenie. Váš dlhoročný a spokojný zákazník.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach