0 Pridal July 30, 2018 Vobec nefunguje aplikacia v telefone moj telekom uz vyse mesiaca. Deaktivujem potom aktivujem a stale nic hlasi chybu nenacitania udajov. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal July 30, 2018 Vobec nefunguje aplikacia v telefone moj telekom uz vyse mesiaca. Deaktivujem potom aktivujem a stale nic hlasi chybu nenacitania udajov. To isté mám aj ja už som skúšala tiež nanovo aktivovať Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal July 30, 2018 Ani mne nefungovala ale ak sa prihlasiš na inu sieť ako je siet telekom tak nemusi fungovať dôležite je sa zaregistrovať cez mobilnu sieť (dáta) Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal July 31, 2018 napis na aplikacia@telekom.sk , mne tam pomohli Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Vobec nefunguje aplikacia v telefone moj telekom uz vyse mesiaca. Deaktivujem potom aktivujem a stale nic hlasi chybu nenacitania udajov.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach