0 Pridal July 17, 2018 Neprišla mi faktúra ale balíček sa mi obnovil a internet ide plnou rýchlosťou Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal July 17, 2018 Dobrý deň, faktúra je doručovaná cca. 3-4 dni po skončení fakturačného obdobia. Jej výšku a VS zistíte v aplikácii Telekom ako aj na portáli Môj Telekom. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal July 18, 2018 Ahoj @pigaas, odpoveď od @Mirko som označila ako riešenie. Môže tak pomôcť aj ostatným s rovnakou otázkou ako si mal Ty. V budúcnosti tak môžeš pokojne spraviť aj Ty, ak Ti niektorá z odpovedí pomôže Prajem pekný deň Terka Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal September 16 dostávam posledné faktúry elektronický, ale bez príloh Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal September 16 @ankip11 napis na office@telekom.sk nech to preveria Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Neprišla mi faktúra ale balíček sa mi obnovil a internet ide plnou rýchlosťou
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach