- 0
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Ponuky pre dlhoročných zákazníkov.
Otázka od
6540
,
Otázka
11 odpovedí na túto otázku

Táto téma je teraz uzamknutá pre ďalšie odpovede.
Prihlás sa, keď to chceš nasledovať
Nasledovníci
0
Pridal
Stále keď predlžujem u Vás paušál som nemilo prekvapený z toho ako sa správate ku verným zákazníkom. Ale čo som zažil posledné dni je extrém.
- momentálne 10 euro za paušál zvaný Áno. Ja Vám na tento paušál Áno hovorím nie. Za niekoľko z 4,5 na 10 euro pri menšom objeme ponúkaných služieb je dosť nemiestny žart.
Mám u Vás dva paušály. Jeden Happy XL a druhý Happy S. Momentálne mi končí viazanosť pri tom menšom paušály a skúšal som necelý mesiac pred koncom viazanosti zistiť čo mi viete ponúknuť. A na čo som prišiel? Na to, že si nevážite verných zákazníkov. Pred 4 rokmi som za paušál platil 4,5 (tuším to bol paušál podľa seba). Potom ste menili paušály a ste mi nevedeli ponúknuť starý druh tak som prikývol na ponuku zo zvyku napriek tomu, že za rovnaké služby z 4,5 som platil cca 8,5. A čoho som sa dočkal teraz? Ponuka na infolinke? Na zaplakanie – takmer žiadne odmena za vernosť. Retenčná ponuka? Menej minút, strata bonusov a cena vyššia
Ak je toto Vaša posledná ponuka mienim prejsť inde. Vaše služby využívam od roku 2004! A čoho som sa dočkal? Všetci operátori mi ponúkajú výhodnejšiu ponuku ako som dostal od Vás. Pritom u nich budem nový zákazník u Vás by som bol zákazník, ktorý Vám platil od roku 2004 všetky faktúry v splatnosti bez upomienok, omeškaní...
V najbližších dňoch Vás skúsim osloviť aj v prípadne ďalšieho paušálu, aby som si prezistil výšku zmluvnej pokuty a preniesol obe čísla. Ak bude veľká prenesiem si zatiaľ jedno číslo a po skončení viazanosti aj druhé číslo.
Prajem Vám pri takejto politike starostlivosti o verných zákazníkov s dlhoročnou dobrou platobnou bilanciou veľa úspechu.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach